Gigi Recovery - Növényi őssejtes fiatalító kezelés

Recovery

A Recovery, egy gyógyászati terméksor, melynek mindegyik terméke parabénmentes, 100% allergénmentes parfümmel illatosított, hipoallergén.

A Recovery termékcsalád megoldás a gyulladásra, eritémára, rozaceára hajlamos, allergiás érzékeny bőrök kezelésére, valamint ajánljuk minden paciensünknek bőrfiatalításra, ránctalanításra.

A Recovery termékcsalád egy különleges svájci almafajtából kinyert őssejtek liposzómába zárva. A fafajtára azért figyeltek fel, mert a gyümölcsei rendkívül hosszú ideig eltarthatóak anélkül, hogy fonnyadni kezdenének. Az alma különlegessége magas növényi őssejt tartalmában rejlik. A növényi őssejtek új életerővel töltik fel bőrünket, sejtjeinket, kijavítják a sejtek DNS hibáit, az egészséges sejtek képződését indítják el. A kezelt bőrfelület megújul, a ráncok feltöltődnek. Az alma őssejtjei megállítják és visszafordítják a bőr öregedését, visszaadják fiatalos feszességét és ragyogását. A bőr ellenállóvá válik a környezeti hatásokkal szemben, a sejtek élettartama megnövekszik.

Kezelés menete

› Letisztítás

› Peeling

› Szérum

› Tápláló maszk

› Ultrahang

› Tápláló masszázs

› Nyugtató nappali krém

Kezelés Árak
Recovery arckezelés 12.500 Ft