GIGI Ester C - Szépség vitaminbomba kezelés

Ester C

A GIGI egy fantasztikus, új termékcsaládot fejlesztett ki a legidőszerűbb igényekre, egy szépség vitaminbomba formájában.

A sápadt, fakó, pigmentált, érzékeny, kivörösödő, vagy indokolatlanul zsíros károsodásokról, vitamin-, ásványi anyag-, aminosav hiányáról árulkodik, Ezek az anyagok általában táplálék útján próbáljuk szervezetünkbe bevinni, A táplálék útján bevitt hatóanyagok legnagyobb százalékát szervezetünk többnyire működése fenntartására hasznosítja, nagyon kis százalékban jutnak el a bőrünkig. Ennek a problémának a megoldására fejlesztette ki a GIGI az Ester C termékcsaládját, mely közvetlenül a bőrbe viszi be rendkívüli nagy hatóanyaggal vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat. Hatóanyagai helyreállítják a bőr egészséges működését, kijavítják sérüléseit, felerősítik védekezőképességét. Nagyon széle kőrben ajánljuk a terméket, hiszen palettáján a szeboreás bőrtől kezdve, az anti-aging kúrákat folytatókon át, az időskori pigmentfoltokkal küzdőkig mindenkinek kiváló megoldás lesz, személyre szabott kezelésekkel és házi ápolással.

Főbb hatóanyagai:

C-vitamin észter

Észter formában négyszer hatékonyabban szívódik fel. Erősíti a sejtfalakat, stimulálja a kollagén termelését, hialuronnal együtt növeli a bőr nedvességtartalmát, semlegesíti a szabad gyököket pigmentfolt halványító.

Rizs selyem

A rizskorpa magas keményítő tartalmának köszönhetően táplálja, feszesíti, hidratálja a száraz érzékeny bőrt.

Zabpehely

Táplálja, frissíti, megújítja a bőrt. A zabban található enzimek finoman, gyengéden peelingezik a bőrt, megakadályozzák a bőr elszarusodását, mechanikai hatás nélkül.

Sütőtök

Savakat, erős antioxidánsokat és enzimeket tartalmaz. C-vitamin mellett béta karotint, B3 vitamint tartalmaz. Elősegíti a kollagén és elasztin rostok megújulását. Anti-aging, valamint akne ellenes. Mélyebb barázdákat képes kisimítani. Képes redukálni a szeplők és a pigmentfoltok kialakulását.

Mandulasav

Sárgabarack magjából vonják ki. Javítja a bőr anyagcseréjét, a mélyebb rétegekben beindítja a regeneráló folyamatokat.

Szalicilsav

Béta –hidroxisav keratolitikus hatással, az egyik legfontosabb növényi hormon. A szalicilsav felgyorsítja a bőrsejtek regenerációját, elősegíti a szeborrea gyógyulását, eltávolítja a kemény, durva bőrt.

Glikolsav

Cukornádből kivont alfa–hidroxisav. Eltávolítja az elhalt hámsejteket, lassítja bőr öregedését.

Kezelés Árak
Gyors feltöltő kezelés (Letisztítás, peeling I. professzionális rizspeeling, peeling II. 15%-os Mandulasav peeling, semlegesítés, bőrtípusnak megfelelő feltöltő pakolás, hidratáló krém) 7.500 Ft
Regeneráló kezelés (Letisztítás, peeling I. professzionális rizspeeling, peeling II. 15%-os Mandulasav peeling, semlegesítés, szérum felvitele,masszázs, bőrtípusnak megfelelő feltöltő pakolás, hidratáló krém) 9.500 Ft
Regeneráló kezelés + ultrahang (Letisztítás, peeling I. professzionális rizspeeling, peeling II. 15%-os Mandulasav peeling, semlegesítés, szérum felvitele, ultrahang, masszázs, bőrtípusnak megfelelő feltöltő pakolás, hidratáló krém) 12.500 Ft